Acitivteiten & Faciliteiten

Cozy House

Ons Cozy House met mini terras is de perfcte plek om samen te komen, te genieten van een drankje, een boek te lezen uit onze mini bibliotheek in een luie sofa en spelletjes te spelen uit onze spelletjes kast. 

Eten en drinken

We verkopen in ons Cozy House diverse (fris)dranken vanuit onze gekoelde frisautomaat. Hier kunt u met muntgeld betalen. 
In ons Cozy House en bij de recpetie kunt u verse broodjes bestellen van onze lokale bakker. Zowel bij de frisautomaat als bij de receptie kunt u intekenen vóór 16:30. De broodjes staan de volgende ochtend om 08:30 voor u klaar in een zak met plaats nummer in de receptie. U kunt bij ons ook lekkere verse eieren kopen van onze eigen kippen. 

Kamperen en dineren

Diverse momenten in het jaar kun je bij ons genieten van een verse daghap in samenwerking met David Kloof van @Kloofscatering een chef-kok
met 17 jaar professionele ervaring in het vak.

Hou onze Facebook en Instagram in de gaten voor de diner agenda.

e

bij de Tulpenweide

Bloemendagen

Vanaf 20 april t/m 24 april is de 69ste editie van de Bloemendagen. De bollenvelden van Breezand en Anna Paulowna zijn dan kleurrijk versierd met prachtige bloemen. Daarnaast zijn er in deze periode diverse mozaïeken te bewonderen. Zie onderstaande link voor meer informatie.  Bloemendagen Go
lees Meer