Camping info

Service
De camping beschikt over kampeerplekken van circa 80m², alle voorzien van water, elektra (10 ampère, incl. 4 kWh per dag. Meerverbruik à € 0,60/kWh betaalt u bij vertrek) en deels rioolaansluiting.
U kunt de stroompunten bij uw kampeerplaats gebruiken, hiervoor heeft u wel een eigen blauwe campingstekker nodig (driepolig) deze hebben wij ook te huur voor € 2,50 per verblijf.
Campers tot 7,5m zijn toegestaan op het campeerterrein (gras). Langere campers dienen op de verharde camperplaatsen te staan.

U kunt op de camping gebruikmaken van gratis wifi.

Wees welkom bij onze gezellige receptie, met mini-bibliotheek.
Check in: 14:00 – 20:00 uur (later: in overleg)
Check out: 07:00 – 11:00

Wij verplichten u tenttapijt te gebruiken. Niet-ademende grondzeilen in uw voortent en/of onder uw luifel zijn niet toegestaan. We willen de camping graag groen en netjes houden; dat is wel zo prettig voor de gasten die na u komen.

Er is voldoende plaats op de (ruime) parkeerplaats.

We bieden plek voor uw boot (op trailer). De boot kan achter de boerderij gestald worden. Overleg dit van tevoren wel met ons.

Uw hond is op de camping toegestaan; er is een uitlaatweide beschikbaar. rondom ons geitenveld We houden een maximum aan van twee honden per reservering. Er zijn géén andere huisdieren dan honden toegestaan.

Het agrarische land rondom de camping is verboden terrein. U mag hier niet op lopen. U kunt wel genieten van het uitzicht op het gezamenlijke uitkijkpunt.

LET OP – Indien u verzekerd wil zijn van uw plaats, dient u binnen 24 uur de aanbetaling te voldoen.

Op de camping is pin aanwezig.

Eten/drinken
U kunt bij ons lekkere verse eieren kopen (van onze eigen kippen).

Bij de receptie kunt u verse broodjes bestellen.

We verkopen ook diverse (fris)dranken en ijs (in het omer seizoen).

Faciliteiten
Het sanitairgebouw bevat drie toiletten, een urinoir, twee douches en drie wastafels. Gebruik van muntjes is niet van toepassing. Aan het sanitairgebouw is ook een overdekte afwasgelegenheid te vinden.

U kunt uw chemisch afval storten op de stortplaats bij het sanitair gebouw.

U mag uw huisvuil uiteraard in de containers gooien, maar geen grofvuil. (Voortenten, kastjes etc.)

Kamperen

bij de Tulpenweide

Prive Sanitair

Finse Blokhut

parkeergelegenheid