Camping info

Faciliteiten kampeerplaatsen

Het grootste gedeelte van de camping zijn kampeerplaatsen met privé sanitair, hier heeft u veel privacy. De plaatsen rondom het speelveld zijn zonder prive sanitair.
De camping beschikt over kampeerplekken van circa 80m², alle voorzien van water, elektra (10 ampère, incl. 4 kWh per dag. Meerverbruik à € 0,60/kWh betaalt u bij vertrek) en deels rioolaansluiting.
U kunt de stroompunten bij uw kampeerplaats gebruiken, hiervoor heeft u een eigen blauwe campingstekker nodig (CEE driepolig), deze hebben wij ook te huur voor € 2,50 per verblijf.

Campers tot 7,5m zijn toegestaan op het kampeerterrein (gras). Langere campers dienen op de verharde camperplaatsen te staan. Die wij deze winter gaan aanpakken, het doel is meer groen!

U kunt op de camping gebruikmaken van gratis wifi.

Nieuw! ‘Camping de Tulpenweide goes electric’

Vanaf nu hebben wij 2 fantastische laadpunten voor elektrische auto’s. Jullie kunnen met 11 of 22KW de auto opladen. Dit is mogelijk met elke laadpas uit Europa! Zo gaat de opgewekte stroom van onze zonnepanelen direct in uw auto! 

Regelgeving, Sharing is caring!

Het sanitairgebouw bevat drie toiletten, een urinoir, twee douches en drie wastafels. Gebruik van muntjes is niet van toepassing.
Aan het sanitairgebouw is ook een overdekt afwasgelegenheid te vinden. U kunt uw chemisch afval storten op de stortplaats bij het sanitair gebouw.
U mag uw huisvuil uiteraard in de containers gooien, maar geen grofvuil (Voortenten, kastjes, stoelen etc.). U kunt op de camping gebruikmaken van gratis wifi (detulpenweide)

Wij verplichten u tenttapijt te gebruiken. Niet-ademende grondzeilen in uw voortent en/of onder uw luifel zijn niet toegestaan. We willen de camping graag groen en netjes houden.
We bieden plek voor bijvoorbeeld uw boot (op trailer). Overleg dit van tevoren wel met ons.
Uw hond is op de camping toegestaan; er is een uitlaatweide beschikbaar rondom ons geitenveld. We houden een maximum aan van twee honden per reservering.
Er zijn géén andere huisdieren dan honden toegestaan. U dient uw hond aangelijnd te houden (uitzonderingen in overleg).
Het agrarische land rondom en tegenover de camping is verboden terrein. U mag hier niet op lopen. 

LET OP – Indien u verzekerd wil zijn van uw plaats, dient u binnen 24 uur de aanbetaling te voldoen.

Receptie

Wees welkom in onze gezellige receptie, met gevulde wand van activiteiten in onze omgeving.
Check in: 15:00 – 17:30. Tussen 20:30 -21:00 staan wij nog even voor u klaar.
Check out: 08:30 – 10:00

LET OP – vanaf 17:30 Is onze deur gesloten i.v.m. Familytime met onze twee jonge kinderen.

Wilt u eerder vertrekken, reken de avond van te voren alles af en deponeer uw sleutel in de kleine brievenbus naast de receptiedeur. In de receptie is een pinapparaat aanwezig.

Kamperen

bij de Tulpenweide

Playtime

Receptie

BBQ Toegestaan