‘Nature is our Nature’

Van nature zijn wij allemaal ‘natuurmensen’. Veel groen om ons heen creëert rust en ruimte. Ruimte voor creativiteit, reflectie of gewoon keihard ontspannen. Maar bovenal zorgt meer groen voor gezondheid en het behoud van onze mooie wereld. Ook wij willen vanuit De Tulpenweide ons steentje bijdragen aan het groener maken van het milieu. In de toekomst investeren wij in groene energie. Stapsgewijs gaan wij zonnepanelen plaatsen op alle accommodaties, zodat de camping zoveel mogelijk op zonne-energie kan draaien. 

Op dit moment is onze camping al mooi groen, maar wij willen in de toekomst meer bomen gaan planten en er zullen op diverse plaatsen wilde bloemen worden geplant. Dit alles om de camping nog meer charme te geven, maar vooral om de flora en fauna te steunen!  

Verder maken wij milieubewuste keuzes als wij het interieur van de accommodaties gaan vernieuwen. We kopen dan tweedehands meubels/accessoires en/of inventaris. Want … waarom zouden we alles nieuw kopen, terwijl er al zoveel moois bestaat?

Nieuw! ‘Camping de Tulpenweide goes electric’
Vanaf nu hebben wij 2 fantastische laadpunten voor elektrische auto’s. Jullie kunnen met 11 of 22KW de auto opladen. Dit is mogelijk met elke laadpas uit Europa! Zo gaat de opgewekte stroom van onze zonnepanelen direct in uw auto! 

bij de Tulpenweide

Nature

is our

nature